По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са

...
 По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са
Коментари Харесай

Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна

 По думите на пострадалия причинителите – мъж и жена, са нападателни и са заплашвали него и приятелката му с ликвидиране

Спор за паркомясто в столичния кв. „ Западен парк " приключи с автомобил, запечатан с монтажна пяна. Собственикът на колата е видял с очите си по какъв начин съседката му прави хулиганската демонстрация и даже я е снимал с телефона си, с цел да има по-късно доказателства пред органите на реда. За това споделя самият той във Facebook групата „ Забелязано в София ".

 По думите на пострадалия причинителите – мъж и жена, са нападателни и са заплашвали него и приятелката му с ликвидиране. След като не съумели да разбият жилището на момичето, съседът употребява познатия към този момент способ и запечатал входната врата с монтажна пяна.

Ето цялостният роман на Даниел Иванов:

„ Дамата реши, че щом с мъжа ѝ са единствените софиянци в блока, не мога да паркирам там пернишката си кола... И несъмнено, че е добра концепция да ми направи изолираност на колата, че и чак да постави в ауспуха. Нали... най-малко причина да ѝ бях дал, че да не ме е гняв. Опитаха се да разбият вратата на жилището, заплашвайки мен и приятелката ми с ликвидиране. За благополучие вратата се оказа здрава и взеха решение, че щом те не могат да влязат, ние няма да излизаме. Най-якото е, че след 2 дни в полицията най-вероятно ще им се размине, щото така се работи със закона в майка България. Ако някой с подобен нрав види поста, апелирам ви да помислите за вашия живот първо, пък и никой не заслужава да ви лежи. ВЕСЕЛИ Празници! Мъжът на фотосите е мъжът ѝ, който се опита да разбие вратата на жилището на приятелката ми. Случката се случва пред БЛ. 92, кв. Западен Парк, внимавайте с тях "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР